Instalare

Instalarea sistemului de filtrare

Înainte să montați sistemul de filtrare, este recomandat să pregătiți spațiul de sub chiuvetă. Asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru sistemul de filtrare și tancul acestuia. Dacă nu aveți spațiu pentru ambele componente, puteți poziționa tancul de stocare la o distanță egală cu lungimea furtunului galben.
Notă:
Sistemul de filtrare ar trebui instalat într-un loc ferit de razele soarelui.

1. Scoateți sistemul de filtrare din cutie și verificați toate componentele.
2. Opriți apa de la conducta de apă rece care intră în bucătărie și deschideți robinetul pentru a elimina presiunea din sistem.
3. Montați racordul de 1/2″ și robinetul de siguranță pe conducta de apă rece. Daca conducta dvs. de apă rece este mai mare sau mai mică de 1/2″, folosiți un adaptor pentru a putea monta robinetul de siguranță.
4. Înlăturați piulița din capătul robinetului de siguranță și introduceți furtunul roșu prin ea. Furtunul roșu trebuie acum introdus forțat peste „umărul” robinetului de siguranță, strângând piulița la sfârșit.
5. Montați racordul la canalizare la scurgerea de sub chiuvetă. După ce ați dat o gaură cu diasmetrul de 5 mm lipiti garnitura de cauciuc (inclusă în kit) și peste garnitură prindeți cele două piese de culoare neagră, strangând cele două șuruburi. Introduceți furtunul negru in conectorul racordului.

instalare-sistem

6. Montați valva tancului și închideți robinetul acesteia.
7. Montați robinetul conform instrucțiunilor de la capitolul 5.
8. Alegeți locul unde doriți să poziționați ansamblul de filtre . Recomandarea este să prindeți suportul ansamblului de filtre de perete prin 2 șuruburi (nu sunt incluse). Filtrele poate sta și „în picioare” dar exista riscul să cadă daca sunt atinse involuntar.
9. Conectați furtunele flexibile.
10. Introduceți cartușele de la prefiltrare conform schemei de mai jos și scoateți furtunul care iese din ultima carcasă și intră în valva cu 4 căi. Strângeți cele trei carcase cu cheia inclusă în kit.

Notã:
În prima săptămână de folosire, verificați sistemul de filtrare pentru scurgeri în fiecare zi. Este recomandat să verificați periodic acest aspect. Dacă lipsiți de acasă câteva zile, opriți alimentarea cu apă/enegie electrică a sistemului.