De ce este benefic consumul de apa imediat dupa trezire?

Fie ca vrei sa slabesti sau sa iti pastrezi starea de sanatate, ai mai jos beneficiile consumului de apa imediat dupa trezire!

Hidratarea celulelor

Dupa o noapte de somn, este normal ca dimineata corpul sa fie deshidratat. Apa consumata dupa trezire ajuta la producerea de noi celule sanguine si musculare. Un corp hidratat iti permite sa ramai alert si energic. 

pahar apa filtrata

Detoxifierea organismului

Apa filtrata, mai ales cu lamaie, este un detoxifiant natural. Consumul de apa duce la eliminarea toxinelor si a impuritatilor. Efectul se vede si intr-o piele fina, nu doar intr-o stare buna de sanatate. Apa curata si colonul, permitand nutrientelor sa fie absorbite mai bine.

Ajuta la slabit

Considera apa ca un ceas desteptator pentru sistemul tau digestiv! Consumul de apa pe stomacul gol accelereaza metabolismul pentru un inceput de ziua in forta. Consumand apa, nu vei mai avea acelasi apetit, saturandu-te cu mai putin.

Prevenirea bolilor

Daca te imbolnavesti des, cauza poate fi un consum prea mic de apa. Un rol important in pastrarea unui sistem limfatic sanatos il are apa. Cand sistemul este echilibrat, corpul poate lupta cu infectiile.

Spune-ti parerea