Beneficii

1) Apa curata, sanatoasa
Numarul chimicalelor folosite in societatea noastra continua sa creasca iar o parte din acestea ajung in apa de baut furnizata de regiile de apa. Nu toate pot fi retinute inainte sa ajunga in casele noastre.

Apa imbuteliata nu este o varianta care sa rezolve aceasta problema. Adesea, apa imbuteliata nu este depozitata in cele mai bune conditii, este tinuta in soare sau la temperaturi prea ridicate in depozite, lucru care duce la dezvoltarea florei microbiologice.

Un filtru pentru apa este solutia de a avea o sursa de apa sigura, fara contaminanti, filtrata in momentului consumului.

2) Apa cu un gust grozav
Contaminantii sau elementele solide din apa (nisip, mal, virusi etc) genereaza adesea un gust rau al apei. Cu toate aceste elemente eliminate din apa, aceasta va avea un gust bun, proaspat.

3) Costuri mici
Pretul apei de la robinet este aproximativ 5 lei/metru cub (1000 litri). Consumand apa furnizata de regiile locale pretul unui sistem de filtrare se amortizeaza intr-o perioada relativ scurta, tinand cont de costul apei imbuteliate.

4) Comoditate
Apa imbuteliata trebuie cumparata si transportata acasa. Un sistem de filtrare asigura o apa sigura pentru consum, direct la robinet.

5) ECO Friendly
Un filtru pentru apa nu polueaza in nici un fel mediul, spre deosebire de plasticul din care sunt facute sticlele de apa.